מתכונים
מתכונים ורעיונות לפסח 2013
חידושים, מתכונים ורעיונות לחג הפסח שמתקרב אלינו ממש בעוד כמה שבועות.זהירות! המאמר כשר לפסח!...
מתכון חומוס מנצח
חומוסיות רבות ישנן בארץ, אך כל חומסייה והטעם הייחודי של החומוס שלה....
כיצד מכינים סופלה שוקולד מבית קייטרינג חלבי מרנג ?
150 גרם שוקולד מריר, שליש כוס שמנת מתוקה , שלוש ביצים – יש להפריד בין החלמון לחלבון חצי כפית מיץ לימון ...
טראפלס שוקולד ותמרים מצופים בבננה
שמים בסיר גדול את השמנת המתוקה ומחממים על להבה בינונית לסף רתיחה. שמים את קוביות השוקולד במיכל של מעבד מזון. יוצקים את השמנת המתוקה על השוקולד ומשהים כדקה....
בישול בפויקה
בכל טיול בחיק הטבע, מקום של כבוד מוענק לבישול ולאכילה. אם אנחנו מצויידים כהלכה, נגיע עם תא מטען מלא בכל טוב, מבירות קרות ועד ציוד מנגל מדוגם. ואם אנחנו באמת אנשים רציניים, אז הבאנו איתנו פויקה....
סלט מוח כבש חם
שף פרטי סער גל עוז מחברת עוז גורמה מציג מתכון הכנת סלט מוח כבש חם מנה זו מקורה במטבח הצרפתי קלאסי , השף ממליץ להגישה כמנת בניים בחלק הראשון של ארוחת גורמה צרפתית בה נהוג להגיש בין 6-9 מנות...
בראוניז עם אגוזי קשיו
מחממים את התנור ל-160 מעלות. ממיסים את השוקולד עם החמאה בסיר כפול על אדים. מסירים מהאש ומצנניםכ 5 דקות. שמים את הסוכר בקערת מערבל...