בראוניז עם אגוזי קשיו

brownies

חומרים (ל-12 בראוניז עם אגוזי קשיו):
125 גרם שוקולד מריר פרה חתוך לקוביות
125 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר סוגת
3 ביצים
1/2 כוס קמח
1/2 כוס + 2 כפות אגוזי קשיו קצוצים

ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. ממיסים את השוקולד עם החמאה בסיר כפול על אדים. מסירים מהאש ומצנניםכ 5 דקות.
  2. שמים את הסוכר בקערת מערבל. יוצקים את תערובת השוקולד המומס ומערבלים במהירות נמוכה כחצי דקה דקה .
  3. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, ומקציפים במהירות בינונית-נמוכה כ-10 שניות לאחר כל הוספה, עד שהביצה נבלעת בתערובת. מוסיפים את הקמח במהירות נמוכה ומערבלים קלות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את חצי כוס האגוזים.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את 2 כפות האגוזים. אופים כ-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
  5. מצננים את התבנית על רשת כשעה. בתום הצינון חותכים את הבראוניס לריבועים בסכין חדה ודקה.

בתאבון!

4.3 כוכבים מבוסס על 145 מדרגים